DEZBATERE

 

Când am început să pregătim proiectul, lumea arăta altfel. Plănuiam dezbateri cu public, cu o cafea bună în față, în spațiul superb al prietenilor noștri de la galeria ArtHalle.

Zece luni mai târziu, lumea e altfel. Dar noi suntem aceiași și suntem tot printre prieteni. Dezbaterile urmau să aibă loc în spațiul la fel de prietenos de la MNAC dar, pentru a fi siguri că toată lumea e în siguranță, înregistrate și transmise online.

Până la urmă, situația îngrijorătoare din ultimele zile ne-a mutat cu totul online. Așa că marți, 13 octombrie, ne vom întâlni la o cafea de la distanță cu invitații noștri. Înregistrarea discuțiilor va fi disponibilă în curând aici.

Le mulțumim tuturor prietenilor noștri, cei alături de care am început proiectul și cei împreună cu care l-am dezvoltat și îl ducem la bun sfârșit.

 

Despre 30 de ani de provocări în artele vizuale (poate nici una atât de dură ca provocarea momentului) cu Magda Cârneci, Antigona Silvia Rogozea, Ioana Ciocan (moderatoare), Horea Avram, Suzana Dan, Andi Daisler, Petru Lucaci, Adrian Majuru, Cosmin Nasui, Dragoș Neamu, Olivia Nițiș, Raluca Nestor Oancea, Dan Pierșinaru, Ileana Pintilie, Călin Stegerean.

 

 

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.